Безплатна доставка за поръчки над 170лв.
Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
Разгледани скоро
Няма продукти

Връщане на продукт

Отказ от стоката

Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 работни дни от получаване на стоката в случай , че те не са използвани освен за проба (функционалност на стоката, съвпадане на размер), не е увредена целостта на опаковката им и запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката) , в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.

В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с модел или търговска марка, куриерските разходи за замяната или връщането на продукта са за наша сметка, ако бъдат изпратени към нас с услугата Стандарт 24 - до Офис на Спиди 164, гр. Стара Загора и е използвана отметка "ПО ДОГОВОР"(това е услугата, с която Вие като клиент сте получили пратката).

При всички останали случаи, връщането на продукта до нашият адрес е за сметка на клиента.

За да върнете продукт от поръчката си, отидете на страницата на клиентския си профил и кликнете върху секцията "История на поръчките". На поръчката, от която искате да върнете продукт моля кликнете върху "подробности". Изберете квадратчето за отметка на продукта, който искате да върнете, и дайте кратко обяснение защо искате да го върнете. След което кликнете върху бутона "Връщане на продукт". Нашият отдел за обслужване на клиенти ще одобри връщането. След одобрението на връщането, в профила Ви в секция "Връщания на продукти"  трябва да разпечатате формуляра за връщане на стока и да го включите в пакета за връщане заедно с продукта , който връщате, касова бележка и/или фактурата които сте полу§или в оригинал и да изпратите продукта към нас на указания адрес (Офис на Спиди 164, гр. Стара Загора). След получаването на продукта, отделът ни за обслужване на клиентите проверява получената пратка и ако стоката отговаря на условията за връщане описани по-горе, в рамките до 14 дни, считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от продуктите и продукта е върнат при нас ще възстановим сумата платена за продукта по начина по-който е получена. Ако плащането е извършено с ППП(пощенски паричен превод), сумата ще бъде възстановена по банков път. За целта, моля информирайте ни за Вашата банкова сметка чрез e-mail. Ако сте платили онлайн с дебитна или кредитна карта, сумата ще бъде възстановена в картата Ви.

Връщането на отворен/разпечатан/ползван козметичен продукт не е възможно.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов, съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи.

При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът заменя стоката, ремонтира я в законоустановения срок или възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

МНОГО ВАЖНО!!! При получаване на пратката ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да проверите пакета за външни наранявания, смачквания и мокри петна.

При нарушения във външния вид на опаковката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

БЕЗ протокол за увредена пратка издаден в момента на констатация, рекламации за увреден при транспорта продукт няма да бъдат уважавани, а ще се счита, че стоката (продукта) са получени в изряден вид съгласно договора за продажба.

Непотърсени и неполучени от офиса ни поръчки до 14 дни, автоматично се анулират.

Меню

Настройки

Create a free account to save loved items.

Sign in

Създайте безплатен профил, за да използвате списъка с желания.

Вход