Безплатна доставка за поръчки над 170лв.
Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
Разгледани скоро
Няма продукти

Ellen's HEADWEAR

Филтрирай по
Тюрбан Tala е великолепно решение за всяка модерна жена. Той е с модерен дизайн, с мека и гладка текстура. Предлага се в богата гама от цветове.
Тюрбан Misu e тюрбан тип кърпа за глава. Той е изключително лек и позволява на кожата на главата да диша. Лесен за слагане. Предлага се в разнообразие от разцветки.
56,00 лв. (с ДДС)
Kiona е класически тюрбан с усукване от ефирна материя. Благодарение на модерните му разцветки можете да придадете хубав акцент на вашият костюм. Висококачествената материя на тюрбана позволява на скалпа да диша и...
Елегантната и модерна арт шапка с козирка идеално се съчетава и предава допълнителен щрих на вашия тоалет. Материята на шапката предпазва главата от UV лъчите, а козирката - лицето.
Моделът е много удобен за носене. Висококачественият материал на тюрбанът позволява на скалпа да диша и също така предпазва от UV лъчение. Мраморните нюанси на тюрбанът ще придадат зашеметяващ акцент на вашия костюм.
85,00 лв. (с ДДС)
Тюрбанът Magena е удобен и класически тюрбан. Изработен от висококачествена бамбукова вискоза и е много удобен за носене. Шикозен и модерен можете да придадете на вашия костюм хубав акцент. Висококачественият...
94,00 лв. (с ДДС)
Шапка тип капела с черна лента преди периферията. Шапката е удобна и идеално допълнение за вашият тоалет. Специалната материя на капелата ще предпазва скалпа ви от UV лъчите, а периферията - лицето.
Тюрбанът Lulu има стилна дантела, която ще придаде допълнителен модерен акцент на вашия тоалет. Тюрбанът е мек и удобен за носене. Висококачествената му материя предпазва скалпа от UV лъчите.
Тюрбанът е изключително мек и удобен за носене.Специалният дизайн на тюрбанът позволява да го носите вързан като кърпа или прибран, като по този начин можете да го съчетаете с тоалет в зависимост от случаят.
Тюрбанът Avani е изключително мек и удобен за носене. Зашеметяващите и модерни цветове ще помогнат да придадете хубав акцент на вашият тоалет. Материята на тюрбана позволява на скалпа да диша, като го предпазва от...
Показат се 1-32 ot 35 продукта

Меню

Настройки

Create a free account to save loved items.

Sign in

Създайте безплатен профил, за да използвате списъка с желания.

Вход