Безплатна доставка за поръчки над 170лв.
Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
Разгледани скоро
Няма продукти

100% Сигурност при плащане

Сигурност при плащане онлайн

Уважаеми Клиенти,

За нашите онлайн разплащания ние работим със световни лидери в онлайн платежните системи: PayPal и Stripe, което гарантира, че вашите лични данни са защитени през цялото време на плащането в съответствие с най-високите световни стандарти за сигурност и криптиране на данните..

Разбира се, ако живеете в България, бихте могли да платите с наложен платеж (COD), когато получите пратката си.

Вашите лични данни за плащане са 100% защитени.

Ако сте избрали да платите с кредитна или дебитна карта в момента на създаване на поръчката си, ще трябва да въведете номер на кредитна/дебитна карта, дата на валидност и CSV кода за сигурност на картата. Независимо че ги въвеждате в сайта ни тези данни не достигат до нас а се обработват в реално време в съответната платежна система, която сте избрали.

Ние от ПЕРУКИ.БГ не виждаме номера на кредитната Ви карта, дата на валидност или CSV код, тъй като те се обработват от съответната платежна система, докато плащането Ви се обработва и нищо от тези данни не достига до нас.

Това прави пазаруването с плащане онлайн абсолютно безопасно. Ако е необходимо, е възможно да бъде поискан 3D  код за сигуирност от съответната картова система, и тогава трябва да въведете този код за да завършите плащането.

Ние не съхраняваме никакви данни от въведените от Вас за плащане на нашите сървъри.

Ние или наши сътрудници и колеги никога няма да поискаме номера и/или ПИНа и/или други данни от Вашата карта.

Ако имате въпроси или притеснения относно онлайн разплащанията в ПЕРУКИ.БГ, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочените в сайта телефони за връзка или чата с отдел обслужване на клиенти. Ще се радваме да Ви отговорим.

Желаем ви щастливо пазаруване!

Меню

Настройки

Create a free account to save loved items.

Sign in

Създайте безплатен профил, за да използвате списъка с желания.

Вход