Доставка

Доставка на поръчаната от вас стока:

Всички поръчани стоки се изпращат в деня на поръчката, ако поръчката е регистрирана в нашия сайт до 16 часа в работен ден. Поръчаната от Вас стока е на заявения от Вас адрес за доставка от един до три работни дни в зависимост от избраната от Вас Куриерска служба, начин на доставка и в зависимост, кога населеното място, в което желаете да бъде доставена поръчката Ви, се обслужва от избрания начин на доставка. Поръчките с безплатна доставка се изпращат с избрана от нас куриерска фирма, без значение от направения от Вас избор на куриерска служба по време на приключване на поръчката и доставката е "икономична" - 2-3 работни дни в зависимост от населеното място, до което желаете да бъде извършена доставката.

С приемането на нашите условия и правила за използване на уеб сайта, Вие се задължавате да отворите пратката в присъствието на куриера, или служителя донесъл я на адреса Ви.

При увредена пратка сте длъжни да изискате "Протокол за увредена пратка" от куриера. Само с издаден такъв протокол, ние ще уважим искането Ви за замяна на увредена стока.

Цената на ДОСТАВКАТА на пратката се определя на база на крайното тегло на изпращания от нас пакет. Крайното тегло се определя в рамките на таблицата по-долу, като се калкулира в рамките на килограм. С други думи ако стоката е 1.5 кг., транспорта се калкулира като за пратка тежаща 2 кг.

Риска за погубване или увреждане на стоката се поема от Куриерската фирма обслужваща Вашата пратка, от момента на приемането и от техен представител в нашия склад.

При забавяне на пратката можете да се свържете с куриерската служба и с получения от нас номер на товарителница, да се осведомите къде е Вашата пратка.

При сума на поръчката над 140 лв. доставката до Вашия адрес е безплатна единствено с куриерска фирма Ексресо.

Ако при поръчка над 100 лв. желаете доставката до Вашия адрес да бъде с друга куриерска служба, различна от Експресо, стойността на доставката се добавя за Ваша сметка в сумата на наложения платеж

кг.

документи до 0.5

до 0.5

до 1

до 2

до 3

до 4

до 5

до 6

до 7

до 8

до 9

до 10

лева с ДДС

4.5

4.5

5.0

5.5

6.1

6.7

7.3

7.9

8.5

9.1

9.8

10.5

За друго тегло на продукта над 10кг., моля добавете към сумата за 10 килограма +0.70лв. за всеки килограм над 10кг. Например при тегло на стоката 15 кг. към 10.5 добавяме 5*0.70=3.50 лв. Или цената на доставката на прдукт с тегло 15кг. ще е равна на 10.50+3.50=14лв.


Сравни 0

Няма продукти

Да бъде определен Доставка
0,00 € Всичко

Купувам сега!