Безплатна доставка за поръчки над 170лв.
Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
Разгледани скоро
Няма продукти

Доставка


Поръчки и доставка

Доставка на Вашата пратка

 • Поръчките обикновено се изпращат същия или на следващия работен ден след приемането им и се изпращат чрез избрания от Вас метод, при възможност, с проследяване на пратката.
 • Таксите за доставка включват такси за обработка и опаковане, както и транспортни разходи.
 • Таксите за обработка са фиксирани, докато транспортните такси варират в зависимост от общото тегло на пратката. Можете да видите цената на доставката в кошницата си, когато изберете адреса на доставката и метода на доставка.

Време и разходи за доставка

 • Моля, попитайте Отдела за връзка с клиенти за времето за доставка преди да направите поръчката си, ако това е важно за вас.
 • Ще видите разходите за доставка, след като изберете адреса си за доставка.

Време за доставка на перуки с марка Ellen Wille

 • Част от перуките с марка Ellen Wille се намират в склада ни в България, други модели се намират в склада в Германия. Перуките на Ellen Wille, разположени в склад България, се изпращат на деня, в който е направена поръчката, ако тя е регистрирана в системата ни до 16:00 часа или на следващия работен ден. Перуките на Ellen Wille, които се намират в склада в Германия, първо се доставят на склад България (7 работни дни) и след това се изпращат до Вашата дестинация. Времето за доставка до Вашата дестинация зависи от избрания от Вас начин на доставка.

Време за доставка на перуки с марка Gisela Mayer

 • Някои перуки Gisela Mayer се намират в склада ни в България, а други са разположени в склада в Германия. Продуктите, намиращи се в склада в България, се изпращат в деня на поръчката, ако тя е регистрирана в системата ни до 16:00 часа или на следващия работен ден. Доставките на перуки които се намират в склада в Германия като цяло се изпращат първо до склада в Българиа - отнема 7 работни дни и се изпращат от склада в България до Вашата дестинация в деня на пристигането и в България. Времето за доставка до Вашата дестинация зависи от избрания от Вас начин на доставка.

Безплатна доставка

 • За всички онлайн поръчки над 170 лева получавате нашия подарък за Вас - бонуса "БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА".
 • Ако Вашата поръчка без таксата за доставка е над 170 лева, ще имате възможност да изберете безплатна доставка. Ще видите разходите за доставка в количката си, в зависимост от избрания от Вас начин на доставка и адрес, а следващият ред ще съдържа отстъпка с размера на цената на доставката. Така че Вашата доставка ще бъде БЕЗПЛАТНА за Вас.
 • Всички БЕЗПЛАТНИ доставки се изпращат с избрана от нас куриерска служба. Безплатната доставка е само до удобен за Вас офис или автомат на куриерска компания СПИДИ. Можете да посочите избрания от Вас офис в забележка при създаването на поръчката. Ако желаете доставка не до офис на Спиди, а до Ваш адрес, пратката ще бъде изпратена за Ваша сметка с куриерска компания Спиди.
  • Ако желаете продукта да бъде изпратен за Ваша сметка, моля уведомете ни в полето за забележка, за да можем да премахнем стойността на доставката от поръчката Ви или изберете куриер - "Speedy за сметка на клиента". В този случай в стойността на поръчката Ви няма да бъде включена стойността на доставката и тази услуга е валидна единствено за куриерска фирма Спиди.
  • Понякога ако сте поръчали повече от един продукт, по наш избор, за да спестим времето за доставка, можем да ви изпратим 2 (две) или повече пратки от различни складове без никакви допълнителни разходи за Вас.

  Връщане на поръчка, класирала се за бонуса "Безплатна доставка"

  Тъй като безплатаната доставка е бонус, който Перуки.бг дава на клиентите си за поръчки над определена сума, при връщане на продукт от поръчка с безплатна доставка, ако стойността на поръчката, след изваждане на стойността на върнатия продукт, падне под изискуемата за безплатна доставка сума, стойността на доставката се удържа от върната на клиента сума.

  Например ако сте поръчали 2 продукта по 100 лв, сумата на поръчката става 200лв. Вие се класирате за бонуса "Безплатна доставка до офис на Спиди". Ако след доставката решите, че искате да върнете един от продуктите, то сумата на поръчката става 200-100=100 лв. В този случай поръчката вече не се класира за безплатна доставка и възстановявайки сумата за продукта, Перуки.бг ще удържи сумата за доставка от стойността на продукта, който връщате.

  Ако връщате и 3те продукта от поръчката, сумата за доставка също ще бъде удържана, ако вие като клиент при направата на поръчката не сте избрали най-евтиния вариант за доставка предлаган от сайта.

  Някои общи съвети

  • Съветваме Ви да групирате продуктите си в една поръчка. Не можем да групираме две отделни поръчки, направени отделно отделно и таксите за доставка ще важат за всяка от тях.
  • Специално внимание се отделя за защита на пратките.
  • Всички опаковки са с подходящи размери и форма и продуктите, които сте поръчали са добре защитени.

  Получаване на пратка

  • С приемането на нашите условия и правила за използване на уеб сайта, Вие СЕ ЗАДЪЛЖАВАТЕ да проверите външния вид на получаваната пратка за смачквания, разкъсване или намокряне в присъствието на куриера, или служителя донесъл я на адреса Ви.
  • При увредена при транспорта пратка, СТЕ ДЛЪЖНИ да изискате "Протокол за увредена пратка" от куриера в момента на приемането на пратката. Само с издаден такъв протокол, ние ще уважим искането Ви за замяна на увредена стока. В противен случай се приема, че Вие сте увредили пратката след тръгването на куриера.
  • Риска за погубване или увреждане на стоката се поема от Куриерската фирма обслужваща Вашата пратка, от момента на приемането и от техен представител от нашия склад до приемането и от Вас.
  • При забавяне на очакваната пратка можете да се свържете с куриерската служба и с получения от нас номер на товарителница, да се осведомите кога ще бъде доставена.

  Доставки до Гърция и Румъния

  • Всички доставки на стоки, намиращи се в български склад до Гърция и Румъния, са с много бърза доставка - между 2 и 10 работни дни. Ако се намирате в тези страни, моля изберете SPEEDY BALKANS като метод на доставка.

  
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

  Меню

  Настройки

  Create a free account to save loved items.

  Sign in

  Създайте безплатен профил, за да използвате списъка с желания.

  Вход