Безплатна доставка за поръчки над 170лв.
Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Доставка


Поръчки и доставка

Доставка на Вашата пратка

 • Поръчките обикновено се изпращат същия или на следващия работен ден след приемането им и се изпращат чрез избрания от Вас метод, при възможност, с проследяване на пратката.
 • Таксите за доставка включват такси за обработка и опаковане, както и транспортни разходи.
 • Таксите за обработка са фиксирани, докато транспортните такси варират в зависимост от общото тегло на пратката. Можете да видите цената на доставката в кошницата си, когато изберете адреса на доставката и метода на доставка.

Време и разходи за доставка

 • Моля, попитайте Отдела за връзка с клиенти за времето за доставка преди да направите поръчката си, ако това е важно за вас.
 • Ще видите разходите за доставка, след като изберете адреса си за доставка.

Време за доставка на перуки с марка Ellen Wille

 • Голяма част от перуките на Ellen Wille се намират в склада ни в България, а някои се намират в склада в Германия. Перуките на Ellen Wille, разположени в склад България, се изпращат на деня, в който е направена поръчката, ако тя е регистрирана в системата ни до 16:00 часа или на следващия работен ден. Перуките на Ellen Wille, които се намират в склада в Германия, първо се доставят на склад България (7 работни дни) и след това се изпращат до Вашата дестинация. Времето за доставка до Вашата дестинация зависи от избрания от Вас начин на доставка.

Време за доставка на перуки с марка Gisela Mayer

 • Някои перуки Gisela Mayer се намират в склада ни в България, а други са разположени в склада в Германия. Продуктите, намиращи се в склада в България, се изпращат в деня на поръчката, ако тя е регистрирана в системата ни до 16:00 часа или на следващия работен ден. Доставките на перуки които се намират в склада в Германия като цяло се изпращат първо до склада в Българиа - отнема 7 работни дни и се изпращат от склада в България до Вашата дестинация в деня на пристигането и в България. Времето за доставка до Вашата дестинация зависи от избрания от Вас начин на доставка.

Безплатна доставка

 • За всички онлайн поръчки над 170 лева получавате нашия подарък за Вас - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за България.
 • Ако Вашата поръчка без таксата за доставка е над 170 лева, ще имате възможност да изберете безплатна доставка. Ще видите разходите за доставка в количката си, в зависимост от избрания от Вас начин на доставка и адрес, а следващият ред ще съдържа отстъпка с размера на цената на доставката. Така че Вашата доставка ще бъде БЕЗПЛАТНА за Вас.
 • Всички БЕЗПЛАТНИ доставки се изпращат с избрана от нас куриерска служба. Безплатната доставка е само до удобен за Вас офис или автомат на куриерска компания СПИДИ. Можете да посочите избрания от Вас офис в забележка при създаването на поръчката. Ако желаете доставка не до офис на Спиди, а до Ваш адрес, пратката ще бъде изпратена за Ваша сметка с куриерска компания Спиди.
  • Ако желаете продукта да бъде изпратен за Ваша сметка, моля уведомете ни в полето за забележка, за да можем да премахнем стойността на доставката от поръчката Ви или изберете куриер - "Speedy за сметка на клиента". В този случай в стойността на поръчката Ви няма да бъде включена стойността на доставката и тази услуга е валидна единствено за куриерска фирма Спиди.
  • Понякога ако сте поръчали повече от един продукт, по наш избор, за да спестим времето за доставка, можем да ви изпратим 2 (две) или повече пратки от различни складове без никакви допълнителни разходи за Вас.

  Някои общи съвети

  • Съветваме Ви да групирате продуктите си в една поръчка. Не можем да групираме две отделни поръчки, направени отделно отделно и таксите за доставка ще важат за всяка от тях.
  • Специално внимание се отделя за защита на пратките.
  • Всички опаковки са с подходящи размери и форма и продуктите, които сте поръчали са добре защитени.

  Получаване на пратка

  • С приемането на нашите условия и правила за използване на уеб сайта, Вие СЕ ЗАДЪЛЖАВАТЕ да проверите външния вид на получаваната пратка за смачквания, разкъсване или намокряне в присъствието на куриера, или служителя донесъл я на адреса Ви.
  • При увредена при транспорта пратка, СТЕ ДЛЪЖНИ да изискате "Протокол за увредена пратка" от куриера в момента на приемането на пратката. Само с издаден такъв протокол, ние ще уважим искането Ви за замяна на увредена стока. В противен случай се приема, че Вие сте увредили пратката след тръгването на куриера.
  • Риска за погубване или увреждане на стоката се поема от Куриерската фирма обслужваща Вашата пратка, от момента на приемането и от техен представител от нашия склад до приемането и от Вас.
  • При забавяне на очакваната пратка можете да се свържете с куриерската служба и с получения от нас номер на товарителница, да се осведомите кога ще бъде доставена.

  Доставки до Гърция и Румъния

  • Всички доставки на стоки, намиращи се в български склад до Гърция и Румъния, са с много бърза доставка - между 2 и 10 работни дни. Ако се намирате в тези страни, моля изберете SPEEDY BALKANS като метод на доставка.

  
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

  Меню

  Настройки

  Create a free account to save loved items.

  Sign in

  Създайте безплатен профил, за да използвате списъка с желания.

  Вход