Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
Разгледани скоро
Празно

Разпродажба

Офертата изтича след:
Дамска перука "Disc": европейски тип,   синтетичен косъм,  права, машинна изработка  частичен монофиламент по пътя на прическата,  Продуктът е регистриран в "Агенция за хора с увреждания".
Офертата изтича след:
289,73 лв. (с ДДС) 386,30 лв.
Дамска перука "Long New Futura": европейски тип, синтетичен косъм, права, машинна изработка, частичен монофиламент, Продуктът е регистриран в "Агенция за хора с увреждане".
SALE
Офертата изтича след:
140,98 лв. (с ДДС) 201,40 лв.
Дамска перука "Party": европейски тип, синтетичен косъм , права,  машинна изработка, Продуктът е регистриран в "Агенция за хора с увреждане".
Офертата изтича след:
Дамска перука "Touch": европейски тип, синтетичен косъм, чуплива, частичен монофиламент, машинна изработка, Продуктът е регистриран в "Агенция за хора с увреждания".
Офертата изтича след:
европейски тип  синтетичен косъм права  машинна изработка монофиламент частично по пътя на прическата цвят на модела: Chocolate Mix Продуктът е регистриран в "Агенция за хора с увреждане"
Офертата изтича след:
Ако се нуждаете от разнообразие в живота си, то тази перука е точно за Вас! Не изпускайте меките й естествени вълни. · Европейски тип · синтетичен косъм, неразличим от естествената коса · чуплива · къса · машинна...
404,64 лв. (с ДДС)
Mike е мъжка перука от колекцията на Ellen Wille: HAIRforMANce синтетичен косъм права машинна изработка частичен монофиламент дантела в предната част на перуката Продуктът е регистриран в "Агенция за хора с увреждане"
Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Меню

Настройки

Създайте безплатен профил, за да запазвате харесвани продукти и статии.

Вход

Създайте безплатен профил, за да използвате списъка с желания.

Вход